AKTUELLT

VI ÄR I JYLLANDS-POSTEN "ANALYSE" / DECEMBER 2018

I Jyllands-posten berättar vi om våra ambitioner i relation till ett hållbart arbete. Detta omfattar alla led i vår verksamhet och har alltid varit en del av Coldwaters grundvärderingar. För oss handlar vår produktion av handskalade räkor inte bara om att leverera de bästa räkorna i världen utan även de bästa för världen.

sidan 34 kan du läsa mer om vår målsättning om hållbarhet och på sidan 42/43 kan du se våra två annonser.

Ingen automatisk alternativ tekst tilgængelig.

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

Coldwater har äntligen blivit en del av Facebook-världen. Vi kommer här att presentera nyheter och uppdateringar om våra fantastiska handskalade räkor. Följ oss gärna.

NY SVENSK FÖRSÄLJNINGSCHEF

Johanna har valt att sluta sin tjänst som Försäljningschef. Det har varit ett rent nöje att arbeta med Johanna och vi önskar henne lycka till i framtiden med nya spännande möjligheter.

Vi är glada för att välkomna vår nya Försäljningschef, Karin Persson, som kommer att ansvara för alla våra svenska kunder. Karin har tidigare arbetat med försäljning och evenemang i andra branscher och ser fram emot att möta våra kunder på den svenska marknaden. Välkommen att kontakta Karin på +46 705 26 53 29 eller karin@coldwaterseafood.se

FARVÄL TIL ROLF - EN BÄSTA VÄN, ARBETSKOLLEGA OCH FAR

Efter en hård och orättvis kamp mot sin sjukdom lämnade Rolf oss i början av Maj. Vi hade en vacker begravningsceremoni i Marocko – det land där han till sist kände sig hemma och fri. Rolf har betytt mycket för Coldwater – helt från företagets uppstart till idag. Hans engagemang i vår produktion i Marocko har lämnat ett stort avtryck i vårt företag.

Med sin stora personlighet, viljestyrka och humor har han varit en stor del av Coldwater och vårt liv och det kommer han alltid att vara - nu från den andra sidan.