VÅR SORTIMENT
handskalade räkor i hink

HANDSKALADE RÄKOR I HINK

Våra räkor fångas i vatten runt Grönland och Kanada. Räkorna går direkt från trålare med container till vår egenkontrollerade fabrik i Tanger, Marocko. Räkorna tinas i en upptiningsmaskin för att sedan skalas för hand. Våra handskalade räkor håller den högsta kvalité utan dolda tillsatser.

handskalade räkor i påse

HANDSKALADE RÄKOR I VACUUMPÅSE

Våra handskalade räkor i vacuumpåse är samma goda, handskalade räkor som i våra hinkar. Vacuumpåsen är framtagen av flera anledningar, för att underlätta för slutanvändaren men också ur miljösynpunkt då påsen innehåller 90 % mindre plast än den traditionella hinken. En stor fördel är den halverade fraktvolymen.

FRYSTA RÄKOR MED SKAL

De frysta räkorna med skal är båtpackade i 5 kgs kartonger och är självklart MSC märkta. Ombord på trålare sorteras, kokas och packas räkorna innan de distribueras ut till kunder Frysta räkor med skal kommer in regelbundet till hamn och vi har de flesta storlekar - slå en signal för aktuellt lager och priser.

ALLA VÅRA PRODUKTER ÄR MSC-CERTIFIERADE. LADDA NER VÅR CERTIFIERING HÄR.

 

FÖR AKTUELLA PRISER HÖR DIG TILL OSS PÅ +46 705 26 53 29

"Självklart vill vi sälja det som våra kunder uppskattar mest. Genom ett blindtest hos kunderna så var saken glasklar. Både smak, utseende och konsistens fick högsta betyg."

~ Christopher Roos, Bergfalk ~